Algemeen

De Jeugdafdeling van Voorne Atletiek heeft op dit moment meer dan 140 jeugdleden. De enthousiaste pupillen en junioren vormen de basis van een grote en gezellige Jeugdafdeling bij Voorne Atletiek in Brielle. De leden komen voornamelijk uit de gemeenten Brielle, Westvoorne, Hellevoetsluis en Rozenburg.

Kinderen van 6 tot en met 18 jaar worden in leeftijdsgroepen getraind door actieve en gezellige jeugdtrainers. Trainingen vinden voornamelijk op en rond onze atletiekbaan in Brielle plaats. Op de atletiekbaan komen de technische atletiek onderdelen aan bod, maar wordt er ook getraind op het hardlopen. Op deze manier kunnen er mooie prestaties bij zowel de weg- als de baanwedstrijden neergezet worden. Als voorbereiding op de wintercrossen wordt er soms ook in het bos of op het strand van Oostvoorne en Rockanje getraind. 

Plezier staat echter binnen onze vereniging voorop en daarom organiseert de Jeugdcommissie naast de wedstrijden ook speciale trainingen (zoals met Pasen, Sinterklaas, Speciale clinics en de Rotterdam Marathon) en daarnaast één keer per jaar een uitje of een kampweekend. Voorne Atletiek organiseert tevens jaarlijks een aantal wegwedstrijden en veldlopen van 1 en 2 km speciaal voor de jeugd. Ook de 5 km behoort eventueel voor de oudere junioren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan worden deelgenomen aan (regionale) baanwedstrijden die door alle (regionale) atletiekverenigingen gezamenlijk worden georganiseerd.

De trainingstijden en de locaties zijn te vinden onder trainingen. Voor vragen kunt u zich wenden tot Jeffrey Collij (0649777344) of bij de trainers tijdens de trainingen.

 

Klik HIER om het promotiefilmpje van de jeugdafdeling van Voorne Atletiek te starten (97 seconden) Tip: zet geluid aan!

Benieuwd of uw dochter of zoon lid kan worden? Lees in dit informatieboekje meer over onze vereniging, trainingen, proeflessen en contributies (opent als pdf).

Voorne Atletiek biedt een veilige sportomgeving. Zie ook deze brief aan de leden over onze regels m.b.t. ongewenste omgangsvormen en intimiteiten.

Algemene voorwaarden wedstrijden