Baan Atletiek Senioren

atletiekbaanVanaf 29 augustus 2016 zijn trainers Hans de Wit & Robin Roelink gestart met een nieuwe groep, baanatletiek voor senioren & masters. Tijdens de trainingen worden naast een goede warming-up en loopscholing alle technische onderdelen getraind. Vanaf nu kunnen senioren en masters ook deelnemen aan trainingen bij een groep met leeftijdsgenoten. Er wordt per training een half uur op één technisch onderdeel geoefend.

Heb je al vaker gedacht om eens mee te doen met de technische onderdelen van de atletiek maar zag je het niet zitten om tussen alle jeugd mee te trainen? Neem dan eens contact op met Hans of Robin en overleg wanneer je mee kunt doen.

Je bent niet verplicht om aan wedstrijden mee te doen! Het doel is het verbeteren van je algemene bewegingsapparaat door middel van verschillende onderdelen; lopen, springen en werpen. Beginnend bij basisoefeningen voor nieuwe atleten en herintredende- of herstellende atleten wordt je training vanzelf intensiever en worden je prestaties beter.